Shipping policy

Wij streven ernaar om alle Gearstore bestellingen binnen 1 – 3 werkdagen te leveren. Custom producten worden gefabriceerd na goedkeuring en betaling. Het productieproces neemt gemiddeld 4 tot 7 werkdagen in beslag. Bestellingen worden verzonden via Post NL. Wanneer je bestelling in het Post NL verzendproces verwerkt wordt ontvang je een e-mail met hier in de track en trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Wat kan ik retourneren?

Je hebt het recht om goederen die je hebt besteld bij Engy Gearstore binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Let op, dit geld niet voor custom producten. We vergoeden alleen goederen die worden geretourneerd met alle geleverde labels intact en in hun originele staat zoals door u ontvangen. Houd er rekening mee dat we geen geretourneerde goederen accepteren als we vermoeden dat het artikel is gedragen of beschadigd door de klant.

Hoe retourneer ik een product?

  • Elk artikel dat niet voldoet, dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Neem contact op met Engy Gearstore om je retour zending (aan) te melden.
  • Vul het in jouw pakket bijgesloten retour formulier in en voeg dit bij de retour zending.
  • Verstuur het pakket aangetekend / verzekerd. Mocht het pakket zoekraken zonder verzekering kunnen wij de artikelen helaas niet vergoeden.

Terugbetaling

Indien je een terugbetaling wenst en de geretourneerde goederen voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, betalen wij het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk aan je terug. Dit is uiterlijk 30 dagen nadat wij je retour hebben ontvangen.

Ruilen

Het is uiteraard ook mogelijk om een artikel te ruilen. In onze webshop kun je de actuele voorraad bekijken. Neem contact met ons op via info@engygearstore.nl als je een vervanging wilt reserveren voordat je de goederen retourneert. We hangen het product dan voor je apart zodat het niet in de tussentijd verkocht kan worden.

Retour zendingen dienen naar het volgende adres verzonden te worden:

Engy Design
Kopseweg 15 B
6587 AR Middelaar
Nederland

Winkelwagen