Ninesixfour design wordt Engy

Het ontstaan van Ninesixfour Design en NSF Gearstore.

Na een langdurige glansrijke motorcross carièrre op het hoogste niveau richtte Nicky van Wordragen op 1 september 2019 Ninesixfour Design op.

Door jarenlange ervaring met kleding en stickerersets op topsport niveau, weet Nicky als geen ander hoe een perfecte pasvorm van kleding en de juiste materiaalkeuze van stickersets bijdragen aan topprestaties op de baan. In 2021 vond er uitbreiding plaats door middel van NSF Gearstore. NSF Gearstore richt zich volledig op de sportieve fietskleding en dan met name op het gebied van mountainbiken – BMXen en Downhillen.

Al tijdens haar crosscarierre was Nicky regelmatig te vinden op de crosscountry MTB. Na het beëindigen van haar actieve motorcrosscarierre kwam er naast de crosscountry fiets ook een enduro fiets bij, waarmee fanatiek in binnen- en buitenland gereden wordt

Midden 2021 werd al snel duidelijk dat, door middel van een samenwerking met een gerennomeerd grafisch bedrijf bekend als Fresh Design, beide bedrijven naar een nog hoger niveau konden groeien. Zo ontstond op 01-07-2021 ENGY.

Ninesixfour Design wordt Engy Design

Dezelfde hoogwaardige kwaliteit en originaliteit verpakt in een nieuwe naam; Engy Design. Ninesixfour Design produceerde haar stickers van A tot Z in eigen beheer. Uiteraard blijft deze werkwijze in de toekomst gewaarborgd en garanderen we jou als klant, dat kwaliteit bij ons boven kwantiteit gaat. Want, “Your style is our passion”!

NSF Gearstore wordt Engy Gearstore

Hou je van motorcross, mountainbiken, downhill, BMX of andere sportieve cross – en fietsactiviteiten? Dan is Engy Gearstore echt iets voor jou! Naast de fietskleding die NSF Gearstore je al kon bieden, komt er nu ook de motorcross kleding van Fox en Shift bij. Bij Engy kun je terecht voor een breed assortiment fietskleding, motorcross kleding en accessoires. Broeken, shorts, jerseys, shirts, helmen en nog veel meer. Voor fietssport en motorsport liefhebbers van alle leeftijden, groot en klein en van wedstrijdsporter tot recreant.

Fusie voordelen van Engy

We gooien niet weg wat we hebben maar werken samen aan een betere toekomst.
Met een groter draagvlak, meer kennis en betere service, zijn wij nu meer dan ooit in staat om jou te voorzien van toffe custom stickersets voor je crossmotor.

Tevens is het nu binnen het bedrijf mogelijk om zowel cross- als mtbkleding te passen en kopen. Mountainbike kleding en motorcrosskleding koop je bij Engy zowel online als op afspraak in onze winkels. In Swalmen vind je onze Fox motorcross afdeling en in Middelaar kun je terecht voor diverse merken fietskleding. In de Engy webwinkel heb je altijd ruime keuze, topkwaliteit en scherpe prijzen.

Winkelwagen