Muc-Off is with you for the ride.

Muc-Off is with you for the ride.

De geschiedenis van Muc-Off gaat terug naar 1991 toen Rex en Marilyn Trimnell begonnen met de eerste dual queen vorken en lichtgewicht onderdelen onder de naam X-Lite in de UK. Rex was een man van details en hij was altijd gefrustreerd over hoe lang het duurde voordat hij zijn fiets perfect schoon had. In die tijd was het normaal dat de meeste bikers de fiets schoonmaakte met cleaners waar veel in zat. Rex wilde een eco friendly cleeaner ontwikkelen met een hoge efficientie zonder dat deze schade zou toebrengen aan welk schoon te maken component dan ook.

In 1994 werd zo de roze substantie Muc-Off geboren voor alle fietsen. In 2000 kwam hier ook de motor branche bij. Slechts 3 jaar later ging Muc-Off van alleen 2 wielers naar 4 wielers en bracht het merk ook producten op de markt voor de auto branche. Met het oog op de toekomst en het behoud van de mooie bossen werd in 2008 de bio lijn geintroduceerd. Uiteraard blijft Muc-Off innoveren en in 2018 bracht Muc-Off een speciale E-Bike range op de markt. Ondertussen zijn er in allerlei disciplines mooie prestaties geleverd mede dankzij de producten van Muc-Off. Zoals zij zelf zeggen:

We’re obsessed with making the most innovative cleaning products around to keep you and your biked running at full potential

Muc-Off producten kopen? Dat doe je bij Engy Gearstore!

Hou je van motorcross, mountainbiken, downhill, BMX of andere sportieve fietsactiviteiten? Dan zijn de Muc Off producten echt iets voor jou! Bij Engy kun je terecht voor een groot assortiment clean & care producten van Muc Off. Complete pakketten, losse producten of persoonlijke verzorging. Wij helpen je graag verder.

Muc-Off voor nat en droog weer.

Populaire Muc-Off producten zijn onder andere de Muc-Off Kettingolie Dry Lube, en de Muc-Off Wet Lube, de perfecte smeerolie voor je draaiende onderdelen. A clean bike rides better and lasts longer. Het goed schoonmaken van je fiets doe je met Muc-Off BikeCleaner. Zorgen dat je fiets nadien weer mooi blinkt en wordt beschermd? Gebruik dan de Muc-OffBike bike protect en de Muc-Off Siliconen Shine of Matt finish. Natuurlijk zijn er ook complete Muc-Off pakketten voor het gehele onderhoud van je fiets zoals bijv. het Ultimate Bicycle k

Muc-Off persoonlijke verzorging koop je bij Engy Gearstore

Naast je fiets willen wij ook jou graag van de allerbeste verzorgingsproducten voorzien. In zowel onze winkel als in onze overzichtelijke webshop kan iedereen bij Ninesixfour terecht voor de persoonlijke verzorgingsmiddelen van Muc-Off. Zo vindt je bij ons bijvoorbeeld de Luxury Chamois cream van de Athlete Performance reeks maar ook het dry shower schuim om zonder water en handdoek toch weer lekker te kunnen ruiken.

Winkelwagen