Custom (milieu)
mat kopen?
Dat doe je bij Engy!

Hou je van snelheidssporten waarbij een milieumat verplicht is, of wil je graag een tof slaapkamer of kantoor tapijt? Wij maken graag een strak, stoer of representatief design voor op jouw custom (milieu) mat. Onze matten werden o.a. gebruikt als entree matten bij fitness ruimtes en sportscholen, kantoor tapijten in bedrijfspanden, toffe slaapkamermatten en als milieu of garage mat voor (cross)motoren, auto’s en karts.

Custom milieumatten voor recreanten en topsporters

De hoogwaardige gesublimeerde custom made milieumatten zijn een lust voor het oog en toepasbaar in allerlei soorten omgevingen. Of je nu hobbymatig rijder bent of een topsporter, op alle motorcrossbanen is een milieumat een verplicht onderdeel in je assortiment.

Door het gebruik van 100% polyamide en een rubberen onderkant wordt doorlekken voorkomen. De matten zijn tevens afgewerkt met een border van 2,5 cm vinyl. Door de verschillende beschikbare afmetingen zijn de matten niet alleen geschikt als milieumatten maar ook uiterst bruikbaar als showroommatten, garagematten, slaapkamermatten en entree en welkomstmatten.

Basic of semi-custom milieumat tegen gereduceerd tarief

Wil je de voordelen van een hoogwaardige full colour milieumat maar niet de kosten van een volledig custom product? Ga dan voor onze basic of semi-custom matten. Deze matten hebben een vast design en vaste indeling. De semi-custom milieumatten kun je laten uitvoeren met je eigen naam en nummer en 1 eigen logo naar keuze. Van zowel de basis als de semi custom mat is er voor de hoofdkleur te kiezen uit 6 verschillende kleuren.

Full custom (milieu) mat bij Engy design

Door de grote kennis en mogelijkheden in het maken van custom ontwerpen zijn wij als geen ander geschikt om het ultieme custom tapijt voor je samen te stellen. Of het nu gaat om een custom milieumat passend bij de stickerset op jouw motor, quad, zijspan of kart, of dat het een representatief kantoor tapijt moet zijn waarop jij je zakenrelaties ontvangt. Wij denken met je mee en samen komen we tot een uniek design speciaal voor jou samengesteld. Op de deurmatten na zijn al onze custom tapijten al per stuk te bestellen. Wil je 2 full custom matten bestellen die exact gelijk* zijn? Dan krijg je bij ons een re-order korting over het tweede exemplaar.

* let op, zowel de maat als het design en de opmaak moeten exact 1 op 1 gelijk zijn.

Beschikbare maten en indicatie gebruik

Al onze matten worden op aanvraag gemaakt. De levertijd bedraagt circa 4 a 5 weken na goedkeuring van het ontwerp/de bestelling.

Klein

40x60cm – geschikt als deurmat*
60x95cm – geschikt als deurmat**

€ 18,-
€ 28,-

Gemiddeld

95x220cm – geschikt voor 50cc & 80cc, 125cc past precies
95x240cm – geschikt voor 125cc

€ 119,-
€ 139,-

Groot

140x190cm – Diverse toepassingen mogelijk***
190x240cm – Geschikt voor quad, kart & zijspan ***

€ 149,-
€ 189,-

* de minimale afname voor custom made deurmatten is 5 stuks.
** de minimale afname voor custom made deurmatten is 4 stuks.
*** na binnenkomst afhalen ivm de afmetingen die te groot zijn voor reguliere post binnen NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Vraag hier je offerte aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: ai, eps, cdr, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Winkelwagen